Chose your language:

       

            

           

          

Public Money  hjælper dig:
Til økonomisk uafhængighed og sundhed

Public Money AG sørger for deres ubetingede basisindkomst og for deres sundhed ved at markedsføre de bedste sundhedsprodukter, fordi alle vores produkter har en lavprisgaranti i Europa. Gennem kombinationen af foreningen og AG’en har medlemmerne mulighed for at få adgang til midler og renter, som normalt kun ville være muligt for store iværksættere eller banker, og for at opbygge et liv uden arbejde på et år. Det betyder, at AG eller foreningen kun handler med de bedste produkter på markedet og opbygger en passiv indkomst for medlemmerne ved at dele provisionerne. Og ja, man tjener jævnligt og meget mere, hvis man søger bedre følgere i stedet for at sælge.
 

Når du registrerer dig hos Public Money, betaler du ikke en øre, men du får dit eget reklamelink til at indsamle „følgere“. Først efter prøveperioden på 6 måneder betaler du det månedlige gebyr på 30,- € eller du går gratis ud. Men da du allerede efter 6 måneder har et par følgere, og hver følger vil tjene dig mindst 200,- € før eller siden, vil der ikke være nogen „udbetalinger“. Hvad er der galt med at teste det i 6 måneder uden omkostninger? Det, der taler for dig, er, at du opbygger en passiv indkomst, der vokser hver måned, og at vores sundhedsprodukter beviseligt er de bedste i Europa.

Indtægtskilderne for

Public Money

Medlemskontingentet

Skal handle eller købe

Din pension
1 % om måneden
uden risiko

Investering og sikkerhed
i guld
fra 01.01.2023

Public Money`s produkter

"Pulver af liv"

Mod enhver form for hjerteanfald eller slagtilfælde ifølge Nobelprisen i medicin fra 1998.

"Tusindårsalderenes te"

De 8 sundeste teer i verden med naturlige antibiotika/penicillin

Din private pension

1% månedligt (i det første år endda 20% afkast) med 100% garanti og 250% beskyttelse

Helbredende luft

Med 200 millioner anioner pr. cm³ er det den stærkeste ilt-ionisator i Europa og selvfølgelig med en lavprisgaranti.

Sikkerhed og garanteret afkast

Guld i form af guldbarrer er den største garanti, der findes. Men hos os er der også det garanterede udbytte

Din idé bliver vores produkt

Tjen gennem en god idé for livet, for hvis du finder et godt produkt til vores forening, er du sikret, fordi du får den fulde formidlingsprovision (3% + 19% moms) hele livet.

Vi er det salgsfællesskab med de bedste produkter på markedet, som altid deler alle provisioner med 6, dvs. en del til foreningen og 5 dele til dig og dine forgængere. Og glem ikke, at du senere også er forgænger for hundredvis af „followers“, som bringer dig hundredvis af aktier.

 

Vores turbo
eller hvordan kommer jeg hurtigere til den
Ubetinget basisindkomst

4 fordele for betalende medlemmer

Online-tilmeldinger fordeles retfærdigt til alle betalende medlemmer

Annonceplads er gratis for betalende medlemmer

Kapitalbeskyttelse på alle investeringer i offentlige midler (inkl. renter)

Du får 1.000 personlige visitkort gratis hver 3. måned for at få følgere. De kan naturligvis også tilpasses.

Fra opvaskemaskine
til millionær

Hvordan bliver jeg millionær?
inden for et til to år?

Du overtager en forening (via bestyrelsen), en virksomhed (via dens direktør) eller en hvilken som helst anden form for forening, fordi medlemmerne har mere tillid til deres formand eller chef end til dig. Hvis du overbeviser disse mennesker om vores koncept, vil du få langt flere følgere i deres distributionsstruktur gennem deres ledersprog, dvs. fokuser mere på folk, der leder grupper eller på folk, der har reklameplads, som mange mennesker ser. En meget vigtig pointe er også, at disse „ledere“ tjener meget mere på dette arrangement end du gør, fordi deres struktur går et niveau ned (se figur) Hver følger betyder flere hundrede euro for hvert medlem før eller siden. Her er 6 punkter, der taler for denne form for reklame

1. „Skal handle eller købe“, betyder at hvert medlem skal sælge eller købe vores 3 (og senere andre produkter fra foreningen) produkter en gang selv, dvs. men også du får et par hundrede euro (provision) fra hver følger.

2. I MLM beregner vi med en faktor 5 pr. salgsniveau, og da alle tjener fra 5 niveauer med følgere, multipliceres dette. Hvis vi antager, at 50 personer rekrutteres fra deres rækker af en foreningsbestyrelse, betyder det følgende: Det vil sige 7.800 følgere, som du tjener 170,- € hver (for de første 3 produkter), så i alt tjener du 1,3 millioner € inden for 1 til 2 år.

3. Klubben eller virksomheden ville tjene et skridt mere, som så ville være flere millioner.

4. Intet nyt medlem betaler en eneste cent for registrering, men får sit eget reklamelink gratis.

5. Vores produkter er unikke og blandt de bedste produkter (sundhed og indkomst) i Europa, hvilket betyder, at der altid er en lavprisgaranti på alle produkter.

6. Vi er en non-profit forening, hvor alle følgere automatisk bliver medlem og har indflydelse på nye produkter eller generelle regler…

Da MLM-softwaren til Public Money endnu ikke er programmeret, beder jeg alle om at kontakte mig via WhatsApp, 015775797767, eller mail, dvs. navn, adresse, telefonnummer, e-mail. Er der en konto eller tegnebog og i så fald venligst detaljerne og hvem var din annoncør eller hvordan fandt du os?
Tak
Du vil få svar inden for et par dage.

Det er de 5 virksomheder, der er medlem af Public Money e.V., dvs. at formålet med denne sammenslutning er at integrere leverandørvirksomhederne i Public Money-sammenslutningen før eller senere.