Chose your language:

       

            

           

          

Public Money auttaa sinua:

Taloudelliseen riippumattomuuteen ja terveyteen

Public Money AG huolehtii heidän ehdottomasta perustulostaan ja terveydestään markkinoimalla parhaita terveystuotteita, sillä kaikilla tuotteillamme on Euroopassa alhainen hintatakuu. Yhdistyksen ja AG:n yhdistelmän kautta jäsenillä on mahdollisuus saada varoja ja korkoja, jotka normaalisti olisivat mahdollisia vain suurille yrittäjille tai pankeille, ja rakentaa elämä ilman työtä yhdessä vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että AG tai yhdistys käy kauppaa vain markkinoiden parhailla tuotteilla ja luo passiivista tuloa jäsenille jakamalla palkkiot. Ja kyllä, ansaitset säännöllisesti ja paljon enemmän, jos etsit parempia seuraajia myynnin sijaan.
 

Kun rekisteröidyt Public Money -palveluun, et maksa senttiäkään, mutta saat oman mainoslinkkisi „seuraajien“ keräämistä varten. Vasta 6 kuukauden kokeilujakson jälkeen maksat 30,- €:n kuukausimaksun tai poistut ilmaiseksi. Koska sinulla on kuitenkin jo 6 kuukauden jälkeen muutama seuraaja ja jokainen seuraaja ansaitsee sinulle ennemmin tai myöhemmin vähintään 200,- €, ei „nostoja“ tule. Mitä vikaa siinä on, että testaat sitä 6 kuukautta ilman mitään kuluja? Sen puolesta puhuu se, että rakennat passiivista tuloa, joka kasvaa joka kuukausi ja että terveystuotteemme ovat todistettavasti Euroopan parhaita.

Tulolähteet Public Money

Jäsenmaksu

Täytyy vaihtaa tai ostaa

Eläkkeesi
1 % kuukaudessa
ilman riskiä

Sijoittaminen ja turvallisuus
kultaan
01.01.2023 alkaen

Tuotteemme

"Elämän pulveri"

Kaikenlaista sydänkohtausta tai aivohalvausta vastaan vuoden 1998 lääketieteen Nobel-palkinnon mukaan.

"Millenniaalien tee"

Maailman 8 terveellisintä teetä, joissa on luonnollisia antibiootteja/penisilliiniä

Yksityinen eläkkeesi

1 % kuukausittain (1. vuonna jopa 20 % tuotto) 100 %:n takuulla ja 250 %:n suojalla.

Parantava ilma

Euroopan vahvin happi-ionisaattori, jossa on 200 miljoonaa anionia cm³:ä kohti, ja tietenkin edullisella hintatakuulla.

Turvallisuus & taattu tuotto

Kulta harkkoina on suurin mahdollinen takuu. Mutta meidän kanssamme on myös taattu tuotto.

Ideastasi tulee tuotteemme

Ansaitse hyvällä idealla koko elämäsi ajan, sillä jos löydät hyvän tuotteen yhdistyksellemme, olet turvassa, sillä saat täyden välityspalkkion (3 % + 19 % alv) koko elämäsi ajan.

Olemme markkinoiden parhaita tuotteita myyvä myyntiyhteisö, joka jakaa kaikki palkkiot aina kuudella, eli yksi osa yhdistykselle ja viisi osaa sinulle ja edeltäjillesi. Äläkä unohda, että olet myöhemmin myös satojen „seuraajien“ edeltäjä, jotka tuovat sinulle satoja osakkeita.

Meidän turbo
tai miten saan nopeammin
Ehdottomaan perustuloon

4 etua maksaville jäsenille

Online-rekisteröinnit jaetaan oikeudenmukaisesti kaikille maksaville jäsenille.

Mainostila on maksutonta maksaville jäsenille

Pääomasuoja kaikille julkisen rahan sijoituksille (korko mukaan luettuna).

Saat 1000 yksilöllistä käyntikorttia ilmaiseksi 3 kuukauden välein, jotta saat seuraajia. Niitä voi tietysti myös räätälöidä.

Astianpesukoneesta
miljonääriksi

Miten minusta tulee miljonääri
yhdessä tai kahdessa vuodessa?

Hankit yhdistyksen (hallituksen kautta), yrityksen (toimitusjohtajan kautta) tai minkä tahansa yhdistyksen, koska niiden jäsenet luottavat enemmän puheenjohtajaan tai pomoonsa kuin sinuun. Jos vakuutat nämä ihmiset meidän konseptistamme, saat paljon enemmän seuraajia heidän jakelurakenteeseensa heidän johtajakielensä kautta, eli keskityt enemmän ihmisiin, jotka johtavat ryhmiä tai ihmisiin, joilla on mainostilaa, jonka monet ihmiset näkevät. Erittäin tärkeä seikka on myös se, että nämä „johtajat“ ansaitsevat tästä järjestelystä paljon enemmän kuin sinä, koska heidän rakenteensa laskee tasoa alemmas (ks. kuva) Jokainen seuraaja merkitsee jokaiselle jäsenelle useita satoja euroja ennemmin tai myöhemmin. Tässä on 6 kohtaa, jotka puhuvat tämänkaltaisen mainonnan puolesta

1. „Täytyy käydä kauppaa tai ostaa“, tarkoittaa, että jokaisen jäsenen on myytävä tai ostettava meidän 3 (ja myöhemmin muut yhdistyksen tuotteet) tuotetta kerran itse, eli mutta myös sinä saat muutaman sata euroa (provisio) jokaisesta seuraajasta.

2. MLM:ssä laskemme kertoimella 5 myyntitasoa kohti, ja koska jokainen ansaitsee 5 tasolta seuraajien kanssa, tämä moninkertaistuu. Jos oletamme, että 50 ihmistä rekrytoidaan yhdistyksen hallituksen riveistä, tämä tarkoittaa seuraavaa: Eli 7800 seuraajaa, joista kukin ansaitsee 170,- € (3 ensimmäisestä tuotteesta), joten yhteensä ansaitset 1,3 miljoonaa € 1-2 vuoden aikana.

3. Seura tai yritys ansaitsisi vielä yhden askeleen lisää, joka olisi silloin useita miljoonia.

4. Kukaan uusi jäsen ei maksa senttiäkään rekisteröitymisestä, vaan saa oman mainoslinkkinsä ilmaiseksi.

5. Tuotteemme ovat ainutlaatuisia ja Euroopan parhaita tuotteita (terveys ja tulot), mikä tarkoittaa, että jokaiselle tuotteelle on aina alhainen hintatakuu.

6. Olemme voittoa tavoittelematon yhdistys, jossa jokaisesta seuraajasta tulee automaattisesti jäsen ja hänellä on sananvaltaa uusissa tuotteissa tai yleisissä säännöissä….

Koska MLM-ohjelmistoa ei ole vielä ohjelmoitu, pyydän kaikkia ottamaan minuun yhteyttä WhatsAppin kautta, 015775797767, tai sähköpostitse, eli nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti. Onko tili tai lompakko ja jos on, pyydän tiedot ja kuka oli mainostajasi tai miten löysit meidät?
Kiitos, kiitos.
Saat vastauksen muutaman päivän kuluessa.

Nämä viisi yritystä kuuluvat Public Money e.V. -yhdistykseen, eli tämän yhdistyksen tavoitteena on integroida tavarantoimittajayritykset ennemmin tai myöhemmin Public Money -yhdistykseen.