Chose your language:

       

            

           

          

Public Money helpt u:
Voor financiële onafhankelijkheid en gezondheid

De Public Money AG zorgt voor hun onvoorwaardelijk basisinkomen & voor hun gezondheid, door de beste gezondheidsproducten op de markt te brengen, want al onze producten hebben een lage prijsgarantie in Europa. Door de combinatie van de vereniging en de AG hebben de leden de mogelijkheid om toegang te krijgen tot fondsen en rente die normaal alleen voor grote ondernemers of banken mogelijk zouden zijn, en om in één jaar een leven zonder werk op te bouwen. Dit betekent dat de AG of de vereniging alleen handelt in de beste producten op de markt en een passief inkomen opbouwt voor de leden door de commissies te delen. En ja, je verdient regelmatig en veel meer als je betere volgers zoekt in plaats van te verkopen.
 

Wanneer u zich registreert bij Public Money, betaalt u geen cent, maar krijgt u uw eigen advertentielink om „volgers“ te verzamelen. Pas na de proefperiode van 6 maanden betaal je de maandelijkse bijdrage van 30,- € of je gaat gratis weg. Maar aangezien je na 6 maanden al een aantal volgers hebt en elke volger je vroeg of laat minstens 200,- € oplevert, zal er geen sprake zijn van „afhaken“. Wat is er mis mee om het 6 maanden te testen zonder kosten? Wat in het voordeel spreekt is dat je een passief inkomen opbouwt dat elke maand groeit en dat onze gezondheidsproducten aantoonbaar de beste van Europa zijn.

Bronnen van inkomsten
voor hun onvoorwaardelijk basisinkomen

De contributie

Moet ruilen of kopen

Uw pensioen
1% per maand
zonder risico

Investering & Veiligheid
in goud
vanaf 01.01.2023

Producten van Public Money

"Poeder van het leven"

tegen elke vorm van hartaanval of beroerte volgens de Nobelprijs voor de Geneeskunde van 1998.

"Thee van de millennials"

De 8 gezondste theesoorten ter wereld met natuurlijke antibiotica/penicilline

Uw privé-pensioen

1% maandelijks (in het 1ste jaar zelfs 20% rendement) met 100% garantie en 250% bescherming

Genezende lucht

Met 200 miljoen anionen per cm³ de sterkste zuurstofionisator in Europa en natuurlijk met een lage prijsgarantie.

Zekerheid & gegarandeerd rendement

Goud in de vorm van baren is de grootste garantie die er is. Maar bij ons is er ook de gegarandeerde opbrengst

Your idea becomes our product

Earn through a good idea for a lifetime, because should you find a good product for our association, you are provided for, because you get the full brokerage commission (3% + 19% VAT) for life.

Wij zijn de verkoopgemeenschap met de beste producten op de markt, die alle commissies altijd door 6 verdeelt, d.w.z. één deel voor de vereniging en 5 delen voor u en uw voorgangers. En vergeet alstublieft niet, dat u later ook de voorganger bent van honderden „volgers“ die u honderden aandelen opleveren.

Onze turbo

 

 

4 voordelen voor betalende leden

Online inschrijvingen worden eerlijk verdeeld onder alle betalende leden

Advertentieruimte is gratis voor betalende leden

Kapitaalbescherming op alle beleggingen in overheidsgeld (incl. rente)

Je krijgt elke 3 maanden gratis 1.000 gepersonaliseerde visitekaartjes om volgers te krijgen. Natuurlijk kunnen ze ook worden aangepast.

Van afwasser
tot miljonair

Hoe word ik miljonair
binnen één tot twee jaar?

U verwerft een vereniging (via het bestuur), een bedrijf (via zijn CEO) of welke vereniging dan ook, omdat hun leden meer vertrouwen hebben in hun voorzitter of baas dan in u. Als u deze mensen overtuigt van ons concept, krijgt u veel meer volgelingen in hun distributiestructuur via hun leiderschapstaal, d.w.z. dat u zich meer richt op mensen die groepen leiden of op mensen die advertentieruimte hebben die veel mensen zien. Een zeer belangrijk punt is ook dat deze „leiders“ veel meer verdienen aan deze regeling dan jij, omdat hun structuur een niveau naar beneden gaat (zie figuur) Elke volger betekent enkele honderden euro’s voor elk lid vroeg of laat. Hier zijn 6 punten die voor deze vorm van reclame spreken

1. „Moet verhandelen of kopen“, betekent dat elk lid onze 3 (en later andere producten van de vereniging) producten een keer zelf moet verkopen of kopen, d.w.z. maar ook u krijgt van elke volger een paar honderd euro (commissie).

2. In MLM rekenen wij met een factor 5 per verkoopniveau en aangezien iedereen vanaf 5 niveaus met volgelingen verdient, vermenigvuldigt dit zich. Als we aannemen dat 50 mensen uit hun gelederen worden gerekruteerd door een verenigingsbestuur, betekent dit als volgt: Verenigingsraad – 50 – 250 – 1250 – 6250, dus 7.800 volgers aan wie je elk 170,- € verdient (voor de eerste 3 producten), dus in totaal verdien je 1,3 miljoen € binnen 1 tot 2 jaar.

3. De club of het bedrijf zou een stap verder verdienen, wat dan enkele miljoenen zou zijn.

4. Geen enkel nieuw lid betaalt ook maar een cent voor registratie, maar krijgt gratis zijn eigen advertentielink.

5. Onze producten zijn uniek en behoren tot de beste producten (gezondheid & inkomen) in Europa, wat betekent dat er altijd een lage prijsgarantie is op elk product.

6. Wij zijn een vereniging zonder winstoogmerk, waar elke volger automatisch lid wordt en inspraak heeft in nieuwe producten of algemene regels…

Omdat de MLM software voor Publiek Geld nog niet geprogrammeerd is, vraag ik iedereen contact met mij op te nemen via WhatsApp, 015775797767, of mail, d.w.z. naam, adres, telefoonnr, email. Is er een account of portemonnee en zo ja graag de gegevens en wie was uw adverteerder of hoe heeft u ons gevonden?
Dank u.
U krijgt een antwoord binnen een paar dagen.

Dit zijn de 5 bedrijven die deel uitmaken van Public Money e.V., d.w.z. het doel van deze vereniging is de bedrijven van de leveranciers vroeg of laat in de vereniging Public Money op te nemen.