Chose your language:

       

            

           

          

Public Money σας βοηθάει:

Για οικονομική ανεξαρτησία και υγεία

Η Public Money AG φροντίζει για το άνευ όρων βασικό τους εισόδημα και για την υγεία τους, διαθέτοντας στην αγορά τα καλύτερα προϊόντα υγείας, καθώς όλα τα προϊόντα μας έχουν εγγύηση χαμηλής τιμής στην Ευρώπη. Μέσω του συνδυασμού της ένωσης και της AG, τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε κεφάλαια και τόκους που κανονικά θα ήταν δυνατοί μόνο για μεγάλους επιχειρηματίες ή τράπεζες και να δημιουργήσουν μια ζωή χωρίς εργασία μέσα σε ένα χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι η AG ή ο σύλλογος εμπορεύονται μόνο τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και δημιουργούν παθητικό εισόδημα για τα μέλη, μοιράζοντας τις προμήθειες. Και ναι, κερδίζετε τακτικά και πολύ περισσότερο αν αναζητάτε καλύτερους οπαδούς αντί να πουλάτε.
 

Όταν εγγράφεστε στο Public Money, δεν πληρώνετε ούτε ένα σεντ, αλλά έχετε το δικό σας διαφημιστικό σύνδεσμο για να συλλέγετε „οπαδούς“. Μόνο μετά τη δοκιμαστική περίοδο των 6 μηνών πληρώνετε τη μηνιαία συνδρομή των 30,- € ή φεύγετε δωρεάν. Ωστόσο, δεδομένου ότι μετά από 6 μήνες έχετε ήδη αρκετούς followers και κάθε follower θα σας αποφέρει αργά ή γρήγορα τουλάχιστον 200,- €, δεν θα υπάρξουν „αποχωρήσεις“. Τι το κακό υπάρχει στο να το δοκιμάσετε για 6 μήνες χωρίς κανένα κόστος; Αυτό που μιλάει υπέρ είναι ότι δημιουργείτε ένα παθητικό εισόδημα που αυξάνεται κάθε μήνα και ότι τα προϊόντα υγείας μας είναι αποδεδειγμένα τα καλύτερα στην Ευρώπη.

Πηγές εισοδήματος
για το άνευ όρων βασικό τους εισόδημα

Η συνδρομή μέλους

Πρέπει να ανταλλάξετε ή να αγοράσετε

Η σύνταξή σας
1% το μήνα
χωρίς κίνδυνο

Επενδύσεις & Ασφάλεια
σε χρυσό
από 01.01.2023

Τα προϊόντα μας

"Σκόνη ζωής"

Κατά οποιουδήποτε είδους καρδιακής προσβολής ή εγκεφαλικού επεισοδίου σύμφωνα με το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής του 1998.

"Τσάι των millennials"

Τα 8 πιο υγιεινά τσάγια στον κόσμο με φυσικά αντιβιοτικά/πενικιλλίνη

Η ιδιωτική σας σύνταξη

1% μηνιαίως (τον 1ο χρόνο ακόμη και 20% απόδοση) με 100% εγγύηση και 250% προστασία

Θεραπευτικός αέρας

Με 200 εκατομμύρια ανιόντα ανά cm³, ο ισχυρότερος ιονιστής οξυγόνου στην Ευρώπη και φυσικά με εγγύηση χαμηλής τιμής.

Ασφάλεια & εγγυημένη απόδοση

Ο χρυσός σε μορφή ράβδων είναι η μεγαλύτερη εγγύηση που υπάρχει. Αλλά μαζί μας, υπάρχει και η εγγυημένη απόδοση

Η ιδέα σας γίνεται προϊόν μας

Κερδίστε μέσω μιας καλής ιδέας για μια ζωή, γιατί αν βρείτε ένα καλό προϊόν για το σύλλογό μας, θα είστε εξασφαλισμένοι, γιατί θα έχετε την πλήρη προμήθεια μεσιτείας (3% + 19% ΦΠΑ) για όλη σας τη ζωή.

Είμαστε η κοινότητα πωλήσεων με τα καλύτερα προϊόντα στην αγορά, η οποία πάντα διαιρεί όλες τις προμήθειες με το 6, δηλαδή ένα μέρος για την ένωση και 5 μέρη για εσάς και τους προκατόχους σας. Και μην ξεχνάτε, είστε αργότερα και ο πρόγονος εκατοντάδων „οπαδών“ που σας φέρνουν εκατοντάδες μετοχές.

Το turbo μας
ή πώς μπορώ να φτάσω πιο γρήγορα στο
Βασικό Εισόδημα χωρίς όρους

 

4 πλεονεκτήματα για τα μέλη που πληρώνουν

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές κατανέμονται δίκαια σε όλα τα μέλη που πληρώνουν

Ο διαφημιστικός χώρος είναι δωρεάν για τα μέλη που πληρώνουν

Προστασία κεφαλαίου σε όλες τις επενδύσεις δημόσιου χρήματος (συμπεριλαμβανομένων των τόκων)

Παίρνετε δωρεάν 1.000 εξατομικευμένες επαγγελματικές κάρτες κάθε 3 μήνες για να αποκτήσετε οπαδούς. Φυσικά, μπορούν επίσης να προσαρμοστούν.

Από το πλυντήριο πιάτων
σε εκατομμυριούχο

Πώς μπορώ να γίνω εκατομμυριούχος
μέσα σε ένα με δύο χρόνια;

Αποκτάτε μια ένωση (μέσω του διοικητικού συμβουλίου), μια εταιρεία (μέσω του διευθύνοντος συμβούλου της) ή κάθε είδους ένωση, επειδή τα μέλη τους εμπιστεύονται περισσότερο τον πρόεδρο ή το αφεντικό τους παρά εσάς. Αν πείσετε αυτούς τους ανθρώπους για την ιδέα μας, θα αποκτήσετε πολύ περισσότερους οπαδούς στη δομή διανομής τους μέσω της γλώσσας της ηγεσίας τους, δηλαδή θα επικεντρωθείτε περισσότερο σε ανθρώπους που ηγούνται ομάδων ή σε ανθρώπους που έχουν διαφημιστικό χώρο που βλέπουν πολλοί άνθρωποι. Ένα πολύ σημαντικό σημείο είναι επίσης ότι αυτοί οι „ηγέτες“ κερδίζουν πολύ περισσότερα από αυτή τη ρύθμιση από ό,τι εσείς, επειδή η δομή τους κατεβαίνει ένα επίπεδο (βλ. σχήμα) Κάθε ακόλουθος σημαίνει αρκετές εκατοντάδες ευρώ για κάθε μέλος αργά ή γρήγορα. Ακολουθούν 6 σημεία που συνηγορούν υπέρ αυτού του είδους διαφήμισης

1. „Πρέπει να εμπορεύεσαι ή να αγοράζεις“, σημαίνει ότι κάθε μέλος πρέπει να πουλήσει ή να αγοράσει τα 3 προϊόντα μας (και αργότερα άλλα προϊόντα της ένωσης) μία φορά ο ίδιος, δηλαδή, αλλά και εσείς παίρνετε μερικές εκατοντάδες ευρώ (προμήθεια) από κάθε οπαδό.

2. Στο MLM υπολογίζουμε με συντελεστή 5 ανά επίπεδο πωλήσεων και δεδομένου ότι ο καθένας κερδίζει από 5 επίπεδα με οπαδούς, αυτό πολλαπλασιάζεται. Αν υποθέσουμε ότι 50 άτομα προσλαμβάνονται από τις τάξεις τους από ένα διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, αυτό σημαίνει τα εξής: Συμβούλιο σύνδεσης – 50 – 250 – 1250 – 6250, δηλαδή 7.800 ακόλουθοι από τους οποίους κερδίζετε 170,- € ο καθένας (για τα 3 πρώτα προϊόντα), οπότε συνολικά κερδίζετε 1,3 εκατομμύρια € μέσα σε 1 έως 2 χρόνια.

 

3. Ο σύλλογος ή η εταιρεία θα κέρδιζε ένα βήμα παραπέρα, το οποίο θα ήταν τότε αρκετά εκατομμύρια.

4. Κανένα νέο μέλος δεν πληρώνει ούτε ένα σεντ για εγγραφή, αλλά παίρνει δωρεάν το δικό του διαφημιστικό σύνδεσμο.

5. Τα προϊόντα μας είναι μοναδικά και από τα καλύτερα προϊόντα (υγείας και εισοδήματος) στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει πάντα εγγύηση χαμηλής τιμής για κάθε προϊόν.

6. Είμαστε μια μη κερδοσκοπική ένωση, όπου κάθε οπαδός γίνεται αυτόματα μέλος και έχει λόγο για νέα προϊόντα ή γενικούς κανόνες…

Καθώς το λογισμικό MLM για το Δημόσιο Χρήμα δεν έχει ακόμη προγραμματιστεί, ζητώ από όλους να επικοινωνήσουν μαζί μου μέσω WhatsApp, 015775797767, ή μέσω ταχυδρομείου, δηλαδή όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, email. Υπάρχει λογαριασμός ή πορτοφόλι και αν ναι παρακαλώ τα στοιχεία και ποιος ήταν ο διαφημιστής σας ή πώς μας βρήκατε;
Σας ευχαριστούμε.
Θα λάβετε απάντηση εντός λίγων ημερών.

Αυτές είναι οι 5 εταιρείες που ανήκουν στη Public Money e.V., δηλαδή ο στόχος αυτής της ένωσης είναι να ενσωματώσει τις εταιρείες των προμηθευτών στην ένωση Public Money αργά ή γρήγορα.